Davenport – Florida


Sea World 


SeaWorld Orlando is opgedeeld in 2 delen: een dierendeel en een attractiedeel. Beide delen vormen één park. Het park bevat naast dieren ook enkele grote attracties zoals: Kraken, Manta, en Journey to Atlantis. Er is een grote uitzichttoren, een kleinere kinderachtbaan, en een groot aantal aquaria te vinden. Ook worden er op bepaalde tijden prachtige shows gegeven.  


Sea World
Dieren

Seaworld is een mooi park met veel dieren. Van orka’s tot dolfijnen, een groot Zeedierenpark met zeedieren en exotische vogels. Hier een lijstje met dieren die er onder andere te zien zijn.

Orka’s, Dolfijnen, Walrussen, IJsberen, Californische Zeeleeuwen, Rivierotters, Roggen, Overige zeedieren         en exotische vogels.Shows

One Ocean

Deze show wordt alleen opgevoerd met orka’s. De show probeert mensen ervan bewust te maken dat we allemaal een deel zijn van één wereld met één oceaan.


The Shamu Story

Deze show wordt alleen tijdens het hoogseizoen opgevoerd, in deze show geven trainers uitleg over het werken met orka’s en hoe de gedragingen worden geleerd met bijbehorende demonstraties.

Shamu Rocks

Shamu Rocks vindt alleen ’s avonds plaats en wordt opgevoerd met orka’s. In deze show voeren orka’s gedragingen uit terwijl er rockmuziek wordt afgespeeld. Alleen in de zomer wordt aan het einde van deze show het finale lied van de show Blue Horizons afgespeeld en is er vuurwerk te zien.

Blue Horizons

In deze show zitten tuimelaardolfijnen, Indische grienden en tropische vogels, die samen met acrobaten de show Blue Horizons opvoeren. De show gaat over een meisje Marina, dat de geheimen van de zee ontdekt en in deze wereld wordt meegenomen.

Sea Lions LIVE

In deze komedie show worden er scènes uit andere shows geïmiteerd door zeeleeuwen, otters en hun trainers.

Sea Lions LIVE (kerst) 

In deze komedie show worden er scènes uit andere shows geïmiteerd door zeeleeuwen, otters en hun trainers.