Davenport – Florida

Sea World Orlando

SeaWorld Orlando is opgedeeld in 2 delen: een dierendeel en een attractiedeel. Beide delen vormen één park. Het park bevat naast dieren ook enkele grote attracties zoals: Kraken, Manta, en Journey to Atlantis. Er is een grote uitzichttoren, een kleinere kinderachtbaan, en een groot aantal aquaria te vinden. Ook worden er op bepaalde tijden prachtige shows gegeven. Seaworld is een mooi park met veel dieren. Van orka’s tot dolfijnen, een groot Zeedierenpark met zeedieren en exotische vogels.

7007 Sea World Dr, Orlando, FL 32821

Discovery Cove Orlando

Het park bestaat uit 3 onderdelen: Zwemmen met dolfijnen, een tropisch zwemparcours en een vissenzwembad. Daarnaast heeft het park een vissenbad, waar je met je gratis snorkelset tussen allerlei schitterende vissen kunt zwemmen tussen mooi koraal. Dan is er nog een tropisch parcours zwembad, waarbij je in kristalhelder water zwemt tussen tropische bomen, planten en dieren, voornamelijk vogels. ”

6000 Discovery Cove Way, Orlando, FL 32821

Aquatica Orlando

Mooi waterpark met groot aangelegd strand en veel ligstoelen. 2 grote golfslag baden, diverse glijbanen en wildwaterbaan. Niet te druk en goed voor een halve tot 3/4 dag.

5800 Water Play Way, Orlando, FL 32821

Busch Gardens Tampa

Busch Gardens Tampa heeft een Afrikaans thema. Het themapark is een van Amerika’s grootste zoölogische instellingen met 335 hectare en meer dan 2.700 dieren. Van giraf tot tijger, een grote dierentuin met naast dieren ook attracties zoals achtbanen en wildwaterbanen.

10165 McKinley Dr, Tampa, FL 33612

Adventure Island Tampa

Ervaar in dit waterpark voor alle leeftijden de opwindende combinatie van zwaartekracht, water en spectaculaire attracties en glijbanen.
Adventure Island beslaat een gebied van 12 hectare vol waterpret met een stuk of vijftien glijbanen, attracties en zwembaden. Slinger heen en weer op glijbanen met scherpe bochten, tunnels en watervallen en schiet met grote snelheid het water in.

10001 McKinley Dr, Tampa, FL 33612