Davenport – Florida

Reservering
Nadat wij uw boekingsformulier hebben geretourneerd is uw boeking definitief, tevens zullen wij u de toegangscode voor de villa doen toekomen, u kunt eventueel ook uw voorkeur opgeven voor een eigen toegangscode.

Betalingscondities
Nadat u bij ons een reservering heeft gedaan, nemen wij contact met u op over de betaling.
Bij reservering vragen wij een aanbetaling van 10 % en 6 weken voor vertrek het volledige bedrag.

Annulering
Bij annulering uwerzijds zijn de volgende annuleringskosten verschuldigd :\

• Bij annulering tot 6 weken voor de dag van aankomst : 20 % van de huurprijs.
• Vanaf 6 tot 4 weken voor de dag van aankomst           : 50 % van de huurprijs.
• Vanaf de 4e week voor de dag van aankomst               : de gehele huurprijs

Wij adviseren u om een annulering- en reisverzekering af te sluiten.

Borgsom
Bij betaling van uw laatste termijn betaalt u een borgsom van € 200,-.
Als er tijdens uw verblijf geen schade is veroorzaakt, wordt de borgsom na uw terugkomst geretourneerd.

Aansprakelijkheid
De verhuurder aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van eventuele ongelukken tijdens uw verblijf in onze villa, door welke omstandigheden dan ook veroorzaakt.

Toegang villa
U kunt de villa betreden vanaf 16.00 uur en bij vertrek dient u de villa uiterlijk om 10.00 uur weer te verlaten. Indien u van deze tijden wilt afwijken dient u dit vooraf aan te geven bij uw reservering.

Parkeren
Gelieve niet op het gras te parkeren. Alleen parkeren op de oprit voor de villa (garage) of langs de weg. Dit vanwege de sprinklerinstallatie die zich in het gras bevind. Indien er schade ontstaat door het parkeren zullen de kosten verhaald worden op de huurder.

Maximaal aantal gasten
De villa biedt aan maximaal 10 personen een slaapplaats

Verboden te roken
Het is ten strengste verboden te roken in de villa, wanneer na uw vertrek blijkt dat er toch in de villa gerookt is, zullen de extra gemaakte kosten van reiniging van de aircofilters en alle reiniging van stoffen materialen zoals kussens etc. op de huurder worden verhaald.

Klachten betreffende de villa
Indien u mankementen aantreft in of aan de villa kunt u contact opnemen met het management ter plaatse. Zij zullen dit zo spoedig mogelijk komen verhelpen. In de villa is een map aanwezig met het telefoonnummer en veel handige tips waaronder de procedure bij noodgevallen.

Telefoon/internet
U kunt in de villa gebruik maken van de telefoon waarmee u lokaal gratis kunt bellen.
In de gehele villa kunt u gratis gebruik maken van draadloos internet.

Zwembad (verwarming)
Het zwembad en de spa kunnen op verzoek worden verwarmd en tegen een kleine toeslag van
€ 25,-per nacht (aanbevolen van oktober tot april) Helaas hebben we GEEN manier om de warmte te reguleren, daarom zal alleen worden verwarmd als de “Kosten voor zwembadverwarming” aan uw reservering is toegevoegd.

Als de zwembadverwarmingsoptie is gekozen, wordt het zwembad alleen verwarmd tijdens het tijdsbestek waarin de circulatiepomp van het zwembad ook geactiveerd is (tussen 08:00 uur en 20:00 uur). Het wordt dan verwarmd tot een standaard maximale temperatuur van 27°C (80°F) en de spa tot een standaard maximale temperatuur van 38°C (100°F)

Houdt er rekening mee dat de zwembadverwarming niet werkt bij een luchttemperatuur lager dan 12°C (54°F) dus als u in de villa in wintermaanden bezoekt en de luchttemperatuur erg laag is kan de zwembadverwarmer mogelijk niet gedurende de dag op de 27°C (80°F) temperatuur komen en daarom onbruikbaar zijn totdat de luchttemperatuur stijgt. Houd hier rekening mee voordat u betaalt voor zwembadverwarming. Het kan 48 uur duren voordat de zwembadverwarmer de temperatuur van 27°C (80°F) heeft bereikt, Zodra men geen gebruik meer maakt van het zwembad is het raadzaam om de zwembaddeken terug te leggen zodat het zwembad zijn warmte niet snel zal verliezen, vooral in de wintermaanden.

Als de zwembadverwarming niet voor aankomst is geboekt, kan deze worden betaald tijdens uw verblijf, maar wordt er door de management ter plaatse een extra vergoeding van € 25,– in rekening gebracht.

Als u vragen heeft over de vraag of u de zwembadverwarming nodig hebt, is het raadzaam vooraf contact met me op te nemen om teleurstellingen te voorkomen.

Informeer / verzoek om zwembadverwarming bij het maken van uw reservering.

Veiligheid zwembad
Er is een veiligheidshekwerk geplaatst bij het zwembad zodat kleine kinderen niet zelfstandig toegang hebben tot het zwembad. In het belang van u en uw kinderen adviseren wij dit hekwerk gedurende uw verblijf te laten staan. In Florida, Amerika is het wettelijk verplicht een veiligheidshekwerk om het zwembad te hebben. Deze wet heet: de Residential Swimmingpool (zwembad) Safety Act.

Gelieve er op te letten dat u geen glaswerk bij het zwembad gebruikt. Glas kan vervelende verwondingen teweeg brengen. Daarnaast zijn wij genoodzaakt eventuele kosten voor het verwijderen van glas uit het zwembad op u te verhalen. Het zwembad dient hiervoor namelijk volledig leeg gehaald te worden.

Aan de achterzijde van de villa is een kooiconstructie van gaas geplaatst zodat er geen overlast is van ongedierte.